Naše carstvo na površini od 250m2 je dovoljno veliko da stane 40 malih drugara i 50 odraslih, a letnjem periodu, sa bastom i do 60 odraslih. U našoj igraonici postoji kutak za svakog posetioca. Za najmanje, bebi kutak, za malo veće drugare tu je lavirint sa elementima prilagodenim igri ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti, penjalica, biblioteka i razni drugi elementi koji Cherry igraonicu čine originalnom. Za mame i tate, tetke i teče, deke i bake smo se potrudili da i njima boravak kod nas bude prijatan, odvojen prostor za pusace i nepusace. Cherry igraonica je mesto gde ćete moći da se opustite i uživate sa svojim prijateljima uz posluženje.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare, proslaviti polazak u školu, prvu peticu ili prvu pobedu, napraviti priredbu za polazak ili kraj obdaništa ili priredbu za bilo koju drugu priliku… Osim toga, možemo za vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, Deda Mraza ili napravimo neku drugu vrstu animacije po vašoj ideji i zahtevu. Takođe, možete da se prepustite nama i mi smo tu za celokupno osmišljavanje idejnog rešenja kao i realizaciju vašeg događaja. Naše stručno, edukovano i ljubazno osoblje – tim ljudi koji vas dočekuje i koji vodi brigu da vaš događaj prođe u najboljem redu.

Potrudili smo se da za sve nas napravimo bezbedan prostor za naše mališane, da ga oplemenimo raznim interesantnim elementima za igru kao i bogatim programom koji smišljamo i dopunjujemo svaki dan. Radujemo se svakoj vašoj poseti, dobrodošli!